Wargtider!

Fredrik Warg har förlängt sitt kontrakt med Skellefteå med 1 år enligt norran. Fredrik var trögstartad men kom mer och mer under säsongen och under slutspelet lyckades han göra 5 mål och 2 assist på tolv matcher.  De här är med 99% klart för han var med när försäsongenträningen när började för Skellefteå AIK idag. Forwardstruppen börjar klarna upp mer och mer där nu bara 2 platser finns kvar att fylla. SAIK har 14 kontrakterade forwards men då kommer talangen Adam Petterson spela med J-20 i vinter. På backsidan finns 6 kontrakterade backar. 2 till ska in en av dom lär bli Niclas Burström och förhoppningsvis en back med bra spetskompetens som kan styra ett powerplay. En till back kan komma till SAIK om David Rundblad lämnar.

Lagbygget har en bra grundstomme men de spelarna med lite högre spetskompetens saknas ännu. De stora värvningarna görs nog efter VM då AHL slutspelet också avslutats.

Idag skrev Timrå IK kontrakt med Martin Röymark som spelat i Frölunda förra säsongen. Kontraktet är skrivet på 2 år .

 Luleå jagar den skicklige centern Calle Söderberg och enligt mrmadhawk måste Söderberg bestämma sig i veckan om han ska stanna i Malmö eller dra vidare norrut för han sitter med ett kontrakt med Malmö.

// Larsson

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0