Sverige!

Sverige vann igår matchen mott Lettland med 4-2. När drygt två minuter återstog spikade Tony Mårtensson slutresultatet, med ett riktigt tungt slagskott. Det målet kan ha stor betydelse, nu kanske det kan vända för Tony. På söndag spelar Sverige mot Kanda, vid vinst säkrar vi avancemang till kvartsfinal.

Ingen har väl missat att Ryssland har ett kanongäng. Nu ansluter två ''hyffsade spelare. Evgeni Malkin och Sergei Gonchar. De eliminerades av Montreal härom natten, väldigt överraskande.

Inatt slogg Philadelphia ut Boston när man vände ett 3-0 underläge i matcher, senast de hände var på 70 talet och det har abra hänt tre gånger i NHL:s historia.

Silly fronten är det dött, Emil Lundberg (förra säsongen Luleå) ryktas vara på väg till Södertälje även Leksand visar intresse.

Luleå har lite problem. Man ville värva Carl Söderberg men han blir kvar i Malmö som väntat. Deras plan B var Martin Chabada men han nobbade och jag undrar om Luleå har en plan C? Fast centrarpå marknaden är det inga brister på, däremot så får man betala för att vara med, speciellt i en första/andra center.

// Larsson

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0