Stabil seger för Ryssland

Ryssland fortsätter att storma fram i årets Hockey-VM, ikväll eliminerade man Kanada från turneringen genom att besegra dem i Kvartsfinalen med 5-2. Ryssland får möta Tyskland i Semifinal, Tyskland som besegrade Schweiz med 1-0 i sin Kvartsfinal. Villt firande i Tyskland vilket inte är så konstigt, otroligt roligt att värdnationen går vidare till Semifinal. Blir ett helt annat drag runt turneringen när värdnationen är kvar länge i turneringen.

Arrangörerna har inte bestämt vilka tider Semifinalerna kommer hamna på. Kommer självklart ut här på bloggen då det blir klart.

I natt är det dags för den tredje conference-finalen mellan Philadelphia-Montreal. Flyers har 2-0 i matcher och det känns som att nattens match är en måstematch för Montreal. Montreal har två raka hemmamatcher nu och 3-0 i matcher tror jag inte Philadelphia släpper, som sagt, Montreal har vänt matchserier förr, men blir det 3-0 i matcher till Flyers i natt så kommer inte "Habs" att lyckas vända detta.

Den tredje matchen mellan San Jose-Chicago spelas imorgon natt där Chicago har 2-0 i matcher, Chicago har två raka hemmamatcher och där tror jag det är kört för Sharks. Hade tippat Sharks till final men där hade jag fel. Matchen visas på TV 6, alltså för er som inte har ESPN America eller Viasat Hockey så kan ni ändå se matchen på Sexan, riktigt bra intiativ av TV 6 och Viasat.

Till sist så har det blivit klart idag att Marcus Vinnerborg blir förste europeiske domare i NHL. Vinnerborg har skrivit på för en säsong och kommer bo i Toronto.
- Jag känner en enorm glädje och stolthet, säger Vinnerborg till SVT Sport.

Det får avsluta detta inlägg.

Godnatt!


// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0