Skrällarna avlöser varandra

Ikväl skedde nyss en ny skräll, Norge besegrade Tjeckien med 3-2. Tjeckien pressade på rejält i slutet med en man mer men Norge lyckades hålla undan och vinna.

Årets VM måste ju gå till historien som "skrällarnas VM". Men är det då bara skrällar? Ja, visst är det oväntat det som händer nu i var och varannan match men det har nog också en kombination med att årets upplaga av Hockey-VM är så pass jämn, alla lag är ungefär lika bra, bortsett från Ryssland då som har lyckats få med ett antal stjärnor, men annars känns det som att alla kan slå alla, och det har vi fått se prov på. Inte nu de här nationerna av typen Italien, Kazakhstan och Frankrike. Jag menar länder som Norge och Danmark som har kommit upp och ställt till det rejält för sina motståndare och även vunnit de flesta av sina hitills spelade matcher, mycket imponerande, och även roligt att få ett sånt ovisst VM, som sagt, roligt med skrällar så länge det inte drabbar Sverige.

Ryssland besgrade ikväll Kazakhstan med 4-1, Ryssland gjorde det som krävdes men inte mer.

Philadelphia stretar på mot Boston i Stanley Cup, inatt vann Flyers med 4-0 och reducerade därmed till 3-2 i matcher.

Montreal besgrade Pittsburgh med 4-3 och fixade i och med det fram en avgörande match som spelas imorgon natt, den får man bara inte missa!

I natt kan Vancouver åka ur Stanley Cup, Chicago har 3-2 i matcher och kan alltså stänga matchserien i natt.

Inte länge kvar till nedsläpp nu mellan Sverige-Frankrike, ska bli intressant att se vart fransmännen står och hur lätt, eller svårt Sverige kommer få det ikväll. Som jag skrev tidigare, tror på 6-1 till Tre Kronor.



// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0