Sedin målskytt i natt

Vancouver besegrade Chicago i natt med hela 5-1 och tog därmed ledningen i matchserien. Det blev också ett svenskmål i matchen och det kom från Henrik Sedins klubba som betydde 3-0 i början av andra perioden.

Ikväll och i natt spelas match två i matchserierna mellan Montreal-Pittsburgh och Detroit-San Jose, men innan dess så har vi ju Sverige-Finland som drar igång 15:30.

Tror tyvärr på förlust för Sverige idag med, Finland är för bra men man kan ju alltid hoppas.



// Berglund

Kommentarer
Postat av: Simon

Fungerar inte Kurirens hockeyblogg på din dator Berra? Calle S är högaktuell och du skriver inte en mm om det?? Känns förvånande då du alltid annars är oerhört snabb med att lägga upp nyheter som kretsar kring Luleå!

2010-05-02 @ 13:39:38
Postat av: Berglund

Tja Simon! Kurirens hockeyblogg fungerar alldeles utmärkt på min dator. Det har varit mycket att skriva om i helgen, LG Games och Stanley Cup slutspelet. Dessutom så är inget klart än med Calle Söderberg och det är inte första gången det ryktats om Calle så jag har inte tänkt på att skriva om det utan avvaktar och ser om han blir klar eller om han än en gång väljer bort Luleå för Malmö eller något annat lag.



Mvh Jonte Berglund

2010-05-02 @ 14:05:17

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0