Johan Fransson

Enligt Norrbottenkurirens bloggare ska Johan Fransson vara klar för vit-ryska laget Dynamo Minsk (spelar i KHL). Om detta stämmer är det en oerhörd förlust för Luleå Hockey och en mini panik sprider sig fort bland fansen. Det har surrats förut kring Skellefteås backklippa Jyri Marttinen och om man värvar honom så är det en jätte bra förvärv bakåt, men han kommer inte ersätta Johan offensivt. Jyri har ett bra skott men blicken för spelet är inte på samma nivå som Franssons, dessutom finns det ett STORT problem till. Jyri Marttinen har haft problem med ''starka drycker'' under sina år i Sverige och framförallt Skellefteå, han har även haft problem med diciplinen utanför banan. Jag har kontakter som träffat Skellefteås sportchef Lasse Johansson som sa att de har 5 punkter utanför plan man ska följa Marttinen uppföll ingen, ni får tolka hur det vill.

Man behöver inte vara någon Einstein att de kan bli problem med en eventuell värvning av Jyri Marttinen, men om man jobbar hårt med individen kan mycket fina resultat uppnås.

Jimmie Ericsson sa till Skellefteå ledningen att han INTE kommer skriva ett kontrakt förrän Jyri Marttinen sticker. Nu har Jimmie skrivit fast sig i Skellefteå och Jyri stuckit som sagt ni får tolka hur ni vill.

Inatt är det måste match för Montreal Canadiens man ligger under med 3-1 i matcher och Flyers kan avögra på hemmaplan. Jag hoppas verkligen att ''skrällgänget'' kan nypa denna match.

// Larsson

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0