Ikväll drar det igång på riktigt!

Ikväll är det dags för Tre Kronor att inleda årets Hockey-VM, Norge står för motståndet. Det kommer inte bli någon lätt match för Sverige, för skrällar har skett tidigare detta VM. Inte nog med Tysklands vinst mot USA i fredags, igår slog Danmark Finland med 4-1. Tror och hoppas att Sverige kommer vinna men det kommer nog inte bli några jättehöga siffror. Ska bli intressant att se hur Luleås nyförvärv som finns med i det norska laget, Lars Lökken Ötsli klarar sig på internationell nivå.

Detroit har spelat färdigt i Stanley Cup, förlust i natt med 2-1 innebär att San Jose nu är klara för conference-final, där väntar segraren mellan Chicago-Vancouver, där leder Chicago med 3-1 i matcher och nästa match i den matchserien spelas i natt, alltså natten mot måndag.

Pittsburgh vann med 2-1 över Montreal i natt och har därmed 3-2 i matcher. Såg matchen och i slutet öste Montreal på för fullt efter en kvittering och hade lägen, men Pittsburgh med Marc-André Fleury längst bak kunde hålla undan och ta en viktig seger.



// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0