I natt är det kniven mot strupen...

...för Montreal och Phildadelphia som måste vinna sina matcher för att respektive matchserie fortfarande ska hållas vid liv. Vi kan alltså få fram den första conference-finalen, om Pittsburgh och Boston vinner i natt, men jag tror att vi kommer få vänta några dagar till på att få fram vilka två lag som spelar conference-final i östra conferencen. Pittsburgh har 3-2 i matcher mot Montreal men jag tror att vi kommer få en härlig sjunde avgörande match i den matchserien, alltså, Montreal vinner i natt om ni frågar mig.

Däremot så tror jag att det tar slut i natt för Philadelphia, Flyers har gjort en riktigt bra säsong men i natt vinner Boston och stänger därmed matchserien med 4-1 i matcher.

Kvällens/dagens Hockey-VM resultat:

Schweiz-Italien 3-0
Lettland-Kanada 1-6
USA-Danmark 1-2 SD
Tyskland-Finland 0-1


Kommentar efter dagens matcher: Finland tog en viktig men knapp seger mot Tyskland idag. USA är i ett mardömsläge inför sista omgången i Grupp D efter dagens förlust mot Danmark. USA måste ta poäng mot Finland i sista matchen på onsdag samtidigt som Danmark måste begra Tyskland. Det går även att både USA vinner sin match mot Finland och att Tyskland vinner mot Danmark, men Tyskland har två måls bättre målskillnad än USA så det känns snudd på omöjligt att USA ska slå Finland med två mål med tanke på vad man presterat hitills, visst Finland har inte alls imponerat heller men.. ÄH! blir bara massa spekulationer nu, på onsdag får vi svaret om utgången i Grupp D.
Kanada tog en stabil seger mot Lettland med 6-1. Bortsett från USA:s förlust mot Danmark så var det väl inte så ovänatade resultat, dock en hel del skrällar hitills, kul så länge det inte drabbar Tre Kronor.

Skrällarnas VM fortsätter imorgon och då är det dags för Sveriges andra match i turneringen, Frankrike står för motståndet och då hoppas vi verkligen inte på några skrällar. Tror på en klar Sverigevinst med 6-1.



// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0