Frankrike...

...kom på slutet men Sverige kunde hålla undan och vinna med 3-2. Linus Omark gjorde ett mål och ett assist och hans Övertårneåkollega Johan Harju gjorde ett mål. Sverige var stundtals bra men det var allt för ofta lojt och ofokuserat. Skärpning krävs!
Nu väntar Tjeckien på torsdag, ska bli en intressant match med tanke på att Tjeckien inte verkar vara så bra etfer att förlorat mot Norge tidigare idag ,dock så vann man med 5-2 mot Frankrike, som sagt, en intressant match som väntar.

När vi ändå är inne på intressanta matcher, imorgon är det stor ÖDESMATCH mellan USA-Finland, på bästa sändningstid, 20:15 på TV 6. Vinnarna säkrar vidare avancemang till det andra gruppspelet och förloraren får mest troligt spela nedflyttningsgrupp, beror också på hur det går mellan Tyskland-Danmark. Imorgon får vi svaret!

Luleåbacken Alexander Hellström är klar för Novosibirsk, han har skrivit på ett ettårskontrakt och blir blandannat lagkamrat med Stefan Liv.

Även Luleåspelaren Robin Lindqvist ryktas vara i princip klar för en KHL-klubb men han vill inte avslöja vilken eller vilka klubbar som han förhandlar med. Han vill heller inte avslöja om det rör sig om KHL, det kan alltså handla om andra ligor utomlands, men mycket talar för att det är KHL.



// Berglund


Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0