Man kan inte annat än imponeras

I playoff-spelet till kvalserien slog man ut Mora samt Malmö, och i kvalserien fortsätter framgångarna för Almtuna utan begränsningar. I söndags åkte Leksand på torsk och ikväll i den andra omgången av kvalserien så fixade Uppsalalaget en poäng borta mot Rögle, otroligt bra gjort. Almtuna hade ledningen med 1-2 men Rögle kvitterade med endast 2:10 kvar att spela. Sedan så avgjorde också skåningarna på straffar, men för Almtuna så är allt detta bara en bonus, man får in extra pengar och man får otroligt bra marknadsföring.

Almtuna var på förhand ett mittentippat lag i Allsvenskan som skulle ligga och spela de obetydelselösa matcherna i mittenträsket av Allsvenskan, nu slåss man istället om en Elitseriebiljett.

Men, Almtuna har inget i en Elitserie att göra, det är inte bara det sportsliga som måste fungera i en klubb som ska spela i Sveriges högsta liga. För det första så måste man bygga om arenan som endast tar in 2500, sedan så tror jag helt enkelt inte att man har råd att lira där uppe, men visst hade det varit häftigt och jag är övertygad om att Almtuna inte ställt till det för de stora klubbarna för sista gången i den här kvalserien.

Här är slutresultat från kvällens två andra matcher som spelades i kvalserien denna kväll:

AIK-Södertälje 3-4
Leksand-Växjö 4-1


Jonas Rönnqvist har gjort succé som tränare i Almtuna, det är de minsta
man kan påstå.




// Berglund


Kommentarer
Postat av: Håkan

Även om jag inte är Skellefteåfan så tycker jag synd om dom.Dom blev bestulna på matchen i Karlstad senast av fega domare som inte pallade trycket.Hoppas att dom får tillbaka lite flyt med domsluten i kväll.

2010-03-24 @ 07:33:03
Postat av: Johan

Håller med föregående läsare kloko ord. Riktigt bra blogg

2010-03-24 @ 14:57:41
Postat av: Berglund

Roligt att du tycker om bloggen Johan!

Håkan: Håller med, får Skellefteå ha lite flyt ikväll så tror jag att man i kraft av hemmaplan kommer fixa en seger ikväll.



MVH Jonte Berglund

2010-03-24 @ 16:02:26

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0