Hemma

Är hemma igen efter en vecka utanför Sveriges gränser, har varit mycket resande för mig nu på slutet men nu är jag hemma och kommer vara det ett bra tag också. Så här under Fotbolls-VM känns hockeyn inte sådär jättehet, men vi håller självklart koll och skriver om det händer något av rang eller skrivvärde.

Precis som Larsson skrivit så kan det hända att bloggen kommer ner i vissa dalar under sommaren där det är lite sämre uppdatering, vi får se hur många inlägg det blir till helgen med tanke på att det är midsommar.

Några nyheter finns det dock att skriva om, Johan Garpenlöv blir ny Team Manager i Tre Kronor och kommer alltså att hjälpa Pär Mårts. Men den största, och roligaste nyheten denna morgon är att på nattens NHL-gala så utsågs Svenske Vancouverspelaren Henrik Sedin till NHL:s MVP, mest värdefulla spelare. Otroligt stort, då han knep utmärkelsen framför näsan på storstjärnorna Alexander Ovechckin och Sidney Crosby. Henrik blev därmed blott andra svensk att vinna priset och utmärkelsen som NHL:s mest värdefulla spelare, första svensk att vinna var Peter Forsberg som fick priset 2002/03. Henrik fick även ta emot ett till pris, Art Ross Trophy som vinnare av poängligan. Stort grattis till Henrik!

Ha en trevlig midsommar!


// Berglund


Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0