Hänt lite grejer!


Brynäs har gjort klart med en målvakt och de är Södertäljes förra Björn Bjurling.

Just Södertälje, de får även låna kvalhjälten Rick Helenius nästa år, han kommer tillhöra en av elitseriens bästa målvakter.

Jaroslav Hlinka kommer spela i Linköping även nästa år, ett glädjebesked då Mårtensson försvinner.

Kuriren i Norr skriver att Luleås ersättare för Johan Fransson kan vara den rutinerade finländaren Janni Niinima, tiddigare HV och därföre massor med NHL rutin. Janne har Lasse J haft på sin radar under många år men då har han valt andra klubbar.  Luleå är dock inte ensamna Kärpet hemma i Finland vill ha hem Janne och så lockar spel i Schweiz.

Luleå duktiga junior Marcus Hurtig kommer få ett try out kontrakt med Malmö, han åker ner till Skåne i juli och försöker kriga om en plats där.

Skellefteå tappade förra året sin duktiga junior Johan Alm till Frölundas organisation, nu så kommer han tillbaka bara efter 1 år. Där har han fått ett liknande kontrakt som Petter Granberg fått ett utvecklingskontrakt på 3 år. Tanken är nog att de ska spela i J 20 i vinter och så nästa år när mest troligt Adam, David och Tim försvinner ska dessa två herrar och Burström ta ordinarie tröjor. Bra planerat av Lasse och gillar helt klart dessa kontrakt.

// Larsson





Ni ser att det gått ner i varv under sommaren och de kommer de göra. Vi kommer ändå försöka uppdatera de största som händer.  Och givetvis allt som händer i Luleå och Skellefteå.

// Larsson

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0