Dåligt!

Hej igen de var inte igår.

Har varit dålig uppdatering på bloggen och det ursäktar jag. Nu ska vi ta tag i de hära men de har igentligen inte hänt så mycket.

Modo har värvat sitt 12 nyförvärv och de är centern Byron Ritchie en 33 årig kanadensare som spelat i Rögle under lockouten.

Skellefeå är ute efter en center vid namn Mike Iggulden en väldigt spännande spelare. 191 cm lång och 97 kg tung kanadensare som är center. Enligt hans ( europa) agent Walter Olsson ska han vara en bra skridskoåkare för sin tyngd går rakt på mål och är inte rädd att stå där också. De låter som en dröm spelare för mig, de här är bara ett rykte och många andr spelare är ute efter honom. Förra året gjorde han 33 poäng i ryska ligan, och där före 66 i AHL.

Pekka Saravo kan vara ersättaren till Johan Fransson för Luleå Hockey. Han uttalar sig positivt för en återkomst i Norrbotten och för mig är det en fullgod erättare för Johan man tappar lite offensivt men de man tappar på offensiven tjänar man på defensiven för där är han betydligt rejälare.

// Larsson 

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0