The boys are back in town!

Nu är vi på bloggen tillbaka efter allt jul och nyårsfirande, hoppas att ni har haft det riktigt bra och skönt dessa dagar och kunnat laddat om batterierna inför ett nytt år av hockey.

Vi drar igång med lite inför snack inför morgondagens möte mellan Luleå och Skellefteå, ett derby som drar igång klockan 16.00 i Coop Arena. Om man ska titta på statistik inför derbyt så talar det för Skellefteå, som avslutade 2009 med två raka hemmasegrar, 2-0 mot Timrå och 6-2 mot Modo. Luleå förlorade i måndags hemma mot Södertälje efter sudden, 3-4. Men även Luleå fick fira nyår med en seger i ryggen efter att man i onsdags nollade Timrå på bortaplan, slutresultatet skrevs till 0-3, en viktig nolla för Mattias Modigs självförtroende.

Imorgon spelar alltså båda lagen sin första match för i år och det är ingen vanlig serielunks match vi pratar om här, nej utan en otroligt viktig match för båda lagen. Skellefteå ligger just nu fyra poäng före Luleå i tabellen och vid Luleå visnt så skiljer det endast en poäng mellan lagen efter morogndagens match, skulle dock Skellefteå vinna så innebär det alltså att man kommer ligga hela sju poäng före Luleå, en rejäl skillnad motför en poäng.
Som sagt, en ruskigt viktig match som båda lagen kommer vilja vinna till varje pris, nu kör vi!













Som vanligt så kommer det bjudas på bra stämning från lagens klackar.





// Berglund



Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0