Luleå höll undan och vann!

Luleå Hockey är heta i Elitserien, ikväll tog laget sin tredje raka trepoängare, och man gjorde det genom att bortabesegra Färjestad med 1-2. Luleå inledde bäst och kunde ta ledningen tidigt genom Cam Abbott. I andra perioden utökar man sin ledning genom Jonathan Hedström som gör sitt första mål för säsongen, kul för jonte!
I den tredje perioden så reducerar Färjestad i powerplay efter en puckout av Alexander Hellström. Men närmare än så kommer man inte, Luleå håller undan och visar styrka genom att än en gång lyckas stänga matchen.

Nu blir det att fira med en milkshake, en bättre start på sista jullovsveckan kunde man inte fått!





// Berglund

Kommentarer
Postat av: Pastorn

Kul att börja se namn som Raffl, Hellström och Hedström i målprotokollen nu för tiden! Tror, precis som du skriver, att fighten mot Ske-å, som jag tyvärr bara kunde titta på köpt TV-Biljett, blir en kick Hedström. Även detta efterlängtade mål!



Ha det gott!

2010-01-04 @ 21:31:11
Postat av: Berglund

Precis Pastorn!



Detsamma!



MVH Jonte Berglund

2010-01-04 @ 21:37:13
Postat av: Pastorn

Trevligt nytt utseende på bloggen!

2010-01-05 @ 09:37:51
Postat av: Simon

Håller helt klart med båda två. Tycker även att man ska lyfta på hatten för matte modig efter gårdagens match, starkt av bensbysonen att komma upp ur den gruva han var i när jvm började. känns även kul att bloggen har fått en upppiffning. Hade gött HEJ!

2010-01-05 @ 11:54:19

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0