Ja, vad ska man säga?

Just nu känns det bara tomt, sju sekunder från tre poäng, det slutade med en. Vanligtvis så bör man vara nöjd med en poäng på bortais, men ikväll är ett undantag. Jag har varit med om hemmaförluster som har kännts mindre tunga än vad denna gjorde. Mattias Modig gör återigen en dålig match men det är även en hel del slarv av utespelarna, men Modig bör nog ha tagit i allafall två av målen, han gjorde även en halvdann insats på 4-3 målet men frilägen är aldrig lätta att rädda. Ska inte bara klaga på Mattias, jag är otroligt frågande över Roger och Roger, hur tänker man. Man har en ung talang i Anders Nilsson men man spelar en darrig osäker Modig istället.
Visst, Södertälje vann skotten med 36-18 så det var inte bara Modig som var dålig. Men nu var det ju ändå 2-3 till Luleå med bara sekunder kvar och Södertälje hade plockat ut målvakten och Niklas Olausson slår undan och lägger den i stolpen, som sagt, inte bara Modigs fel ikväll. Luleå hade flyt som ledde med 2-3 med en minut kvar men Modig klantar sig och släpper in kvitteringen. Det är också där jag ser skillnaden mellan Nilsson och Modig. Nilsson är en målvakt som kan vinna matcher åt sitt lag på egen hand då laget har en mindre bra dag det har han gjort tidigare , det kan inte Modig.

Nu vill jag se att Nilsson spelas in under veckan så han kan stå i derbyt nästa lördag, för om Luleå ska ha någon som helst chans att vinna så behäver vi en målvakt som klarar av att hålla en puck som skjuts med låg fart långt utifrån och inte som Modig, fippla med dem eller som för en vecka sen, öppna upp benskydden och låta den gå in!




// Berglund


Kommentarer
Postat av: Peter

BRA skrivet Berglund fattar inte heller hur tränarna tänker i mv frågan??? Är dom helt blind eller??? /Ante

2010-01-24 @ 12:00:33

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0