Ingen lätt uppgift väntar

Det är verkligen ingen lätt uppgift som väntar Luleå när man idag möter Södertälje på bortais. Södertälje har fem raka hemmasegrar och visade styrka då man senast nollade Färjestad med 2-0. Luleå har haft det väldigt upp och ner mot tälje denna säsong. Vinst med 8-2 hemma och 3-4 borta också förlust med 3-4 efter sudden hemma.
Det ska bli intressant att se om Södertälje kan förlänga sin hemmasvit eller om Luleå ska förlänga sin bortasvit på tre raka segrar. Jag tippar 2-4 Luleå.

Skellefteå gästar ikväll Timrå, ett Timrå som kommer till matchen med tre raka segrar. Även Skellefteå har gåttt bra på slutet, i allafall hemma. På bortais har man inte lyckats ta en trepoängare under 2010 än, bryts den trenden ikväll? Nej, jag tror inte det. Timrå har fått luft under vingarna och kommer att göra allt vad som krävs för att vinna och komma närmare tiondeplatsen i tabellen. Timrå är även fruktansvärt starka i E.ON Arena med sitt enorma publikstöd, nä det här tar Timrå hem men det kommer bli tight. Mitt tips, 3-2 Timrå.





// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0