Inför morgondagen

Ja imorgon är det dags för ny Elitserieomgång. Luleå möter Rögle, i Luleås trupp finns det tre frågetecken inför matchen. Anders Burström (Ljumske), Mikael Lidhammar (knä) och Cam Abbott (axel). Helt klart är att Pierre Johnsson fortfarande är borta med sin fingerskada. Mattias Modig fortsätter i kassen.
Rögle är inget lätt lag att möta och det kommer garanterat bli en tuff drabbning imorgon i Coop Arena, men man måste ju ändå tro på tre poäng, något annat finns inte imorgon.

Skellefteå tar emot kaffesumpen från Gävle, Brynäs IF. Brynäs har gått bra på slutet och kommer till matchen med tre raka segrar i ryggen. Även Skellefteå kommer stärkta till matchen med fem raka hemmasegrar.
I Skellefteå saknas Christoffer Norgren, Fredrik Warg och Pierre-Eduoard Bellemare. In i laget kommer juniorerna Adam Pettersson och Oscar Lindberg. Det skiljer endast en poäng mellan lagen inför matchen och det är uppdukat för en tuff tillställning även här och Larsson kommer vara på plats i Skellefteå Kraft Arena och ger er ett matchreferat efter matchens slut.


Vill ni läsa en intressant nyhet så ta och klicka här.




// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0