6 raka segrar!

Skellefteå AIK tar en komfortabel seger över Brynäs och vinner matchen rättvist med 2-0. Skellefteå spelade en riktigt fin hockey i första perioden och ledde välförtjänst med 1-0 efter mål av Yared Hagos men ignetligen puttade målvakten Jacob Markström in pucken efter att han hade räddat första skottet. AIK spelar alltså riktigt bra i första men som många gånger förut kan de inte spela bra i sextio minuter mycket mer hände inte i period två. Sista periodens början tillhörde Brynäs och de tryckte på rejält men mitt i allt lobbpassar David Rundblad Petr Tenlrat fri och han gör inget misstag när han skjuter pucken i de högra krysset och de målet vart spiken i kistan. Skellefteå har sex raka hemmasegrar nu möter man Timrå borta återstår att se om man lyckas bryta den trista bortasviten.