Tuff match i Götet väntar

Ikväll är det dags för sista omgången av Elitserien innan OS-uppehållet och jag behöver väl knappast påstå hur viktig kvällens match mellan Frölunda och Luleå är. I tabellen så ligger Luleå tre poäng före göteborgarna, ett glapp som vid Luleåvinst kommer växa till sex poäng, men vid Frölundavinst krympa till noll poäng.

En otroligt viktig match som väntar alltså och spelar bara Luleå som de senaste två matcherna, och speciellt mot Brynäs då man var riktigt bra men ändå torskade så kommer det bli en rolig kväll för oss Luleåanhängare.
Senast mot Brynäs så spelade Luleå riktigt bra men skillnaden från då och till ikväll är att Brynäs hade en vägg i målet i Jacob Markström, det har inte Frölunda i Johan Holmkvist. Därför vinner Luleå ikväll och man gör det med 4-2.

Skelletfeå åker ner till Karslstad för att möta Färjestad, Skellefteå är ruskigt bra på hemmaplan men bortaspelet har inte varit lika fläckfritt då man senast förlorade mot Rögle borta med 2-1. Skellefteå kommer dock stärkta till matchen efter en 3-2 seger hemma mot Hv71 i lördags. Färjestad förlorade senast mot Frölunda och det är bäddat för en jämn fight i värmland, inte bara mellan lagen utan också mellan FBK:s Lubos Bartecko och SAIK:s Anders Söderberg som båda har gjort mål i de fyra senaste matcherna, en intressant match i matchen.

Färjestad har sex raka hemmasegrar mot Skellefteå, bryts den sviten ikväll?





// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0