Slutspelsfight i Göteborg!

En otroligt spännande och bra match pågår i Scandinavium och efter två perioder så står det 1-1.
Frölunda tog ledningen med en man mer i första genom Per-Johan Axelsson. I andra så var det länge ställningskrig tills det att Jan Sandström avlossar ett handledskott som Luleåspelarna tycker är mål, men inget mål blåses. Matchen fortsätter och det tar nästan sex minuter innan det blir ett spelavbrott.

Wolmer Edqvist ringer på skottet och det visar sig att pucken var in, och därmed så drar man tillbaka klockan till tiden vid Sandströms skott, en lång och tuff period speciellt för Luleå som inte har en lika bred trupp som Frölunda plus med tanke på skadorna innan matchen och inte nog med det, Johan Fransson har fått kliva av efter en tackling som tog olyckligt på backen.

1-1 efter två perioder och det kan gå hur som helst i tredje perioden i en match som känns som en repris från fjolårets kvartsfinalserie mellan dessa lag.