Imorgon kör vi!

Imorgon drar Elitserien igång efter OS-uppehållet och för Luleås del så är det krig som gäller i varje match för att ta sig till slutspel.

Imorgon kommer Linköping på besök till Norrbotten, en match som kommer bli tuff men förhoppningsvis underhållande, kommer självklart att vara på plats och hoppas få se ett Luleå som inte bara spelar bra, utan också lyckas göra mål. För spelet fanns där, men målen lös verkligen med sin frånvaro innan uppehållet, hoppas man har fixat till det nu inför slutspurten av serien. I Luleå saknas som bekannt Anders Burtsröm, annars så tror jag att det är fullt manskap, återkommer med mer info senare om det inte skulle vara så.
I Linköping vet jag att Patrik Zackrisson inte finns med eftersom han lyckades bryta foten under uppehållet.

Skellefteå tar emot Timrå, Skellefteå är hemmastarka men Timrå har inte förlorat under februari månad, en intressant match.

Larsson åkte idag iväg till England för att se Premier Leauge fotboll, Chelsea-Manchester City.
Han kommer därför inte finnas på plats i Skellefteå imorgon men ni kommer ändå få några rader om den matchen under lördagskvällen, men kommer en mer utförlig rapport efter Luleå-Linköping eftersom jag kommer vara på plats i Coop Arena.




// Berglund

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0