Ikväll tas första steget

Som jag ser det så är det tre steg som Luleå behöver ta för att säkra en slutspels plats. De tre stegen är full pott i de tre återstående matcherna innan OS-uppehållet. För efter OS så har Luleå så pass bra program att det inte skall vara några problem att fixa en slutspelsplats, om man då vill säga vinner desa tre. 

De tre matcherna som återstår nu anser jag nästan vara de viktigaste under säsongen, alla mot lag som är med i kampen om slutspel. Modo hemma ikväll, Brynäs borta på lördag och Frölunda borta på måndag. Förlust i dessa matcher och man kommer missa slutspelståget, vid vinst i dessa tre så har man skaffat sig ett riktigt bra utgångsläge efter OS och då anser jag det nästan som omöjligt att missa slutspel, men man får ändå inte gå in i matcherna med någon halvdann inställning, då är det kört direkt, även om man vinner dessa tre.

Gör bara Luleå sitt jobb i dessa tre matcher nu innan OS samt spelar som man ska efter OS så ska en slutspelsplats inte vara några problem, då kommer man fixa det.

Och det första steget tas ikväll, Modo hemma.

Mitt tips: 3-1 till Luleå.




// Berglund

Kommentarer
Postat av: Johan

Jo Berglund där har du rätt. Men som du säger måste det vara poäng i alla återstående matcher. Men tror inte vi fixar 9 poäng med den formen vi har. Även om vi lyckas bara ta 3 eller 6 poäng så har vi ju ändå chansen att gå till slutspel. Eller vad tycker du? Forzza Luleå!!

2010-02-04 @ 09:58:33
Postat av: Berglund

Tjena Johan! Visst är det så, det jag menar är att om vi tar nio poäng dessa tre matcher så har vi råd med någon extra förlust efter OS. Visst kommer det bli tufft att ta nio pinnar på de här tre matcherna men lyckas man med det så har man ett ruskigt bra utgångsläge. Och Luleå har ju en förmåga att spela bra då det blir krig om slutspelsplatserna. Av de 21 poängen som man ska spela om efter os så har luleå 15 av dem på hemmaplan, ett riktigt bra program så ger man bara allt vad man har dessa sista tre matcherna så kommer vi förhoppningsvis att greja det!



Mvh Jonte Berglund

2010-02-04 @ 10:19:48

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0