Blytung förlust

Luleå gör en heroisk insatts men tack vare en mycket tveksam interference utvisning på Pierre Johnsson så får Frölunda spela powerplay sista minuten. Först kastar sig Lavander och täcker ett skott med huvudet, pucken går ut till en frölundaspelare som får skjuta igen och pucken leter sig in bakom Modig med endast sex sekunder kvar, Modig som för övrigt gjorde en helt klart godkänd insatts.

I och med Frölundas 2-1 vinst så går man om Luleå pga bättre målskillnad. Oerhört tungt att se Luleå som återigen bränner mängder med chanser och är minst lika bra som Frölunda ikväll. Ska inte skylla på domaren men det blir jobbigt för Luleå som endast får spela ett Powerplay under hela matchen och Frölunda som var minst lika fula som Luleå fick chansen att spela fem, sex powerplay.

OS-uppehållet kommer lägligt för det skadedrabbade Luleå. Det som Luleå behöver träna på är inte själva spelet, det finns där och fanns även ikväll. Men däremot bör man träna på att göra mål, en vara som har synts alldeles för lite på slutet.

Man har chanserna men just nu inget som helst flyt med sig...


Skellefteå tog en imponerande bortavinst mot Färjestad med 2-3.



// Berglund 

 


Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0