Simon Hjalmarsson

Enligt Kuriren är Simon Hjalmarsson till 99% klar för Luleå Hockey. Simon kommer från en säsong med Rögle BK där han gjorde 20 poäng på 53 matcher, det får klassas som OK i ett bottengäng som Rögle. Däremot i kvalserien blommade han ut och gjorde 9 poäng på 10 matcher. Simon kommer eventuellt spela med Abbott ett bra komplement. Den tredje länken i den kedjan hittade inte Luleå förra säsongen någonting som kommer vara en nyckel till både slutspel och eventuellt längre. Kanske den främste nyckeln tillsammans med ett bra målvaktsspel och Johan Franssons medverkan i laget.

För Skellefteå är det lugnt nu, Lasse brukar sällan göra klar med spelare under helgen så vi får ta nya tag nästa veckan. De stora bomberna (om det kommer sådana) kommer nog senare efter VM och slutspelen på andra sidan Atlanten.
En önskespelare är denna kraftfulla forward:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=8955

Han är dock dyr tror jag men hans namn har varit högt på önskelista på NP:S forum i många år.

I eftermiddag klockan 16:00 kan vi få se sista hockey matchen för säsongen i Elitserien när Djurgården har sin sista hemmamatch. De är piskade att vinna för att serien inte ska vara död, alla vi hoppas på en sjunde avgörande match vilket skulle vara grymt häftigt.  Den spelas på måndag isf. Måste kritisera Hockeyligan hur kan man lägga en eventuellt 7 och avgörande match på måndag? Någon som kan förklara detta?

// Larsson 

// Larsson

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Vore Tisdag bättre (:-)

2010-04-24 @ 23:24:35
Postat av: Larsson

Lördag givetvis!

2010-04-25 @ 09:08:46

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0