Silly season

Oerhörd tung förlust inför ett kokande och ett fullsatt Kraft Arena 6001 personer fantastisk stämning. Skellefteå såg ut att ha kontroll på läget i 2 perioder och 15 minuter sen kom HV och när dom kom kunde inte ens fantastiske Hadelöv stå emot tyvär.  Vi blir ängsliga medans HV flyttar upp sina positioner där ser man at HV71 har en extra växel att lägga i som vi inte har någon bromsmedecin för. Annars tycker jag att Skellefteå gör en bra match men Jönköpings är för bra och kommer vinna även om vi kniper en plats, de är alldeles för tunga.

Måste ge en spark till domarkåren de här håller inte. Man tar helt obegripliga utvisningar vi måste få fram bra domare och det är NU. Jag sitter inte här och säger att vi föll på dem men det är inte bara den här matchen utan alla andra också. Vi måste satsa på bra konditionsstarka och välutbildade domare. Vi har 2 proffsdomare till nästa år borde alla som dömer elitserien vara det.

Gör domarna något löptest överhuvud taget om du ser Kubens och Morgans åkning börjar man grubbla.

Ny match på onsdag och ny borta seger?

// Larsson

Kommentarer
Postat av: Anonym

I denna match var domarna mer än ok. Tycker det är starkt att det kan stå emot all press. Det gav inget lag någon fördel och det är skönt att se.

2010-04-06 @ 02:07:46
Postat av: Larsson

''Namnlös'' om du var på plats ´så gjorde han tvärtom han var på HV sida men vi förlorade inte på domarna vi klantade till det själv.



//Larsson

2010-04-06 @ 09:34:41
Postat av: Anonym

Det var det inga domare som avgjorde matchen.



Det går att skylla på att Jimmie Ericsson gör ett felpass i Skellefteås pp i sudden, den pass som Andreas Falk fångar upp med handen och avgör

Men sanningen är mycket enklare än så.

HV var det bästa laget. Det klart bästa laget.



Svårare är det inte.

2010-04-07 @ 16:19:59

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0