K.Berglund

Luleå offensiva skicklige back Kristoffer Berglund uppges vara klar för Färjestad. Ingenting är påskrivet men Färjestad:s sportchef Thomas Rundqvist har dementerat att han är klar. Skulle kunna tro att de är muntligt överrens och det blir klart under helgen.

Idag är det final 2 i Jönköping. Djurgården vann rättvist senast och idag måste HV71 komma upp några snäpp för att kunna vinna och utjämna i matchserien.  Matchen börjar klockan 16:00 och sänds på Kanal 5.
OM HV71 ska vinna den här matchen och hela serien måste de få stopp på Stockholmarnas härliga frejdiga offensiv. Djurgården har inte bara en femma utan två kanske till och med tre linor som kör och producerar.

Den här veckan i silly season verkar stanna i bara rykten för Skellefteå AIK. Lasse Johansson hade samma taktik förra året inte stressa på utan scouta spelarna väl, något som varit framgångsrikt senaste två åren. Spelare som är på min ösnkelista är : Jocke Lindström, Dominik Granak och Johan Åkerman. Skulle även kunna se någon kanadensare med härlig inställning som kan gå rak på mål, något vi saknade frra säsongen. Kanske Lee Goren? 

Har ni några förslag på förvärv både till Skellefteå och Luleå?

Ha en bra helg!

// Larsson

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0