Johanssons järnkaminer!

OJ vilket tifo järnkaminerna bjöd på även ett underbart tryck i 60 min så till och med man rycks med i ramsorna. Är inte Djurgårds fan på något sätt, men när vi ser detta tifo så känns både Lule fans och North Power ganska små och ynkliga. Dock så måste vi komma ihåg att Stockholmshockeyn varit på dekis i många år och det ser ju inte ut så här varje match i 55 omgångar. Men när järnkaminerna samlar ihop sig så är de Sveriges bästa publik utan tvekan.

Till matchen då....

Djurgården vinner rättvist med 4-3 då man spelade ut HV i två perioder dock så  var HV vassare i tredje men sett till hela matchen var det en rättvist seger. Publiken hjälpte till att Djurgården var snäppet bättre men Hardys härliga offensiv med första långpasset kommer ställa till stora problem för HV71 och det kommer gå till 7 matcher tro mig.

Målskyttar:

DIF: Andreas Engqvist, Marcus Ragnarsson, Jacob Josefsson och Marcus Nilsson.

HV71: David Petrasek, Johan Davidsson och Martin Thörnberg

Nästa match i Kinnarps Arena på lördag.

// Larsson

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Bra skrivet Larsson kan bara hålla med och imponeras av Djurgårdsklackens uppvisning. WOW vilket drag vilken sång vilken sittplats. Snacka om en sjunde spelare.



Hoppas att Djurgården går hela vägen, men när väl maskinen HV71 kommer igång så ser dom otroligt giftiga ut.



Så i tipset om vem som tar hem guldet får jag väl använda sonens slitna ord, VI SER VÄL.

2010-04-16 @ 23:29:40
Postat av: Simon

Bra skrivet Jörgen!

Instämmer fullt ut!

Blir det något stryktips i helgen? dags att få in storkovan kanske.

2010-04-17 @ 00:24:40
Postat av: Larsson

Jörgen: Djurparken var bättre första matchen men man ska som du säger inte underskatta HV offensiv. Davidsson Thörnberg och Per Ledin vet vad som krävs för att vinna SM GULD!

2010-04-17 @ 09:07:59
Postat av: Jörgen

Tjena Simon ja som vanligt är stryktippset redan inlämmnat och pengarna så gott som redan placerade för att ge ännu bättre avkastning.



Tyvärr brukar nöjet med att få placera pengarna aldrig dyka upp, MÄRKLIGT kupongen ser ju alltid så given ut när man gör tippset.



Ha det bra.

2010-04-17 @ 15:34:01

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0