Johan Fransson!

Jag var väldigt tveksam till Luleås backsättning inför nästa säsong men de har ändras på några timmar. Ikväll klockan 20:00 ritade Johan Fransson på ett 5 års kontrakt med Luleå Hockey. Efter säsongen 2010/2011 har han dock lite olika klausuler. Men Johan som är 25 år med 2 barn lär inte vilja flytta fårn tryggheten i Luleå i första taget. Johan gjorde sin klart bästa säsong med 30 poäng då han axlade mandeln från Mr Obsut. Han kommer tillhöra en viktig kugge i kommande säsong för luleå. Ser intressant ut med tre rightbackar de kan bli ett riktigt bra powerplay. Nu saknar bara Luleå ett komplement till Abbotts efter det sätter nog ekonomin stopp för Luleå efter förra säsongens fiasko.

''Chicken-Sweden'' förlorade idag J 18 VM finalen mot USA och vek ned sig. Slutresultatet blev 3-1 till USA och vars tog Johan Larsson vägen denna match han som har snittat 4 poäng per match, sämst när det gäller. Adam Larsson misslyckades att leda sina mannar till ett guld. Luleås Henri Snäll utsattes för en hemsk tackling och hoppas det går bra med honom, det här är hemskt att se när någon ligger medveslös på isen. Han ska ha fått en kraftig hjärnskakning och blir vila minst 3 veckor.

Vi vill se ett fysiskt spel men inte ett vårdslös, däremot i  många situationer måste tacklaren respektera positionen på ''offret''samtidigt måste vi bli bättre att ta imot tacklingar inte stå öppen som Pelle Gustafsson.

// Larsson

Kommentarer

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0