Pär Arlbrandt och Niklas Olausson!

Västeråsduon har kommit igång ordentligt och i kvällens 3-6 seger borta mot Rögle så gjorde Pär Arlbrandt tre mål och Niklas Olausson tre assist. Kvällens match var rejält svängig och man kastades mellan hopp och förtvivlan framför målservicen på hockeyligan. Luleå tog ledningen tidigt med 0-1 genom Mikael Lidhammar. Rögle komm dock tillbaka och vände till 2-1 men Luleå kvitterade genom Arlbrandt två minuter före andra pausen.
I tredje perioden så gör Kristoffer Berglund 2-3 för Luleå men bara tre minuter senare så gör Rögles Daniel Glimmenvall 3-3. Men då kliver Pär Arlbrandt fram och stänger matchen på egen hand genom att göra både 3-4 och sen 3-5. Anders Burström får avsluta målskyttet med sitt 3-6 mål, tre otroligt viktiga och sköna poäng till Norrbotten.

Pär Mårts har precis släppt JVM-truppen och där finns tre Skellefteåbackar med: David Runblad, Adam Larsson och Tim Erixon, samt Skellefteåforwarden Martin Lundberg. Från Luleå så finns den stora målvaktstalangen Anders Nilsson med, den enda Luleåspelaren som blev uttagen.

Truppen ser otroligt intressant ut och det ska bli otroligt roligt att se alla dessa unga talanger under turneringen som drar igång där mellan jul och nyår. Ännu ett skäl att längta till julen.