Inget hjärta, ingen glöd, inga poäng

Allt detta stämmer in på det Luleå Hockey som vi som var på plats i Skellefteå Kraft Arena ikväll fick se.
Uddlöst, slarvigt, inget driv, självförtroendelöst, ja listan kan göras hur lång som helst.
Skellefteå vinner matchen helt rättvist med 4-1 och nu skiljer det som sagt sju poäng melan lagen, Luleå får helt enkelt skylla sig själva. Två spelare gör en okej match i Luleås trupp, det är Niklas Olausson som gjorde Luleås mål samt Thomas Raffl som trots sin hjärnskakning har kommit tillbaka och visar att han inte har några större problem med att hänga med, resten av laget såg ut som ett gäng blöta katter, och nu var jag snäll med min analys. 
All heder åt Skellefteå, man är taggade och visar upp vilja och fart, men jag tycker ändå att Luleå borde kunna bjuda upp till någon sorts kamp, man sticker upp då och då, får någon fösare på mål också får Skellefteå börja om. Jag hade sittplats den här matchen och det var ett otroligt bra tryck från läktarplats, Skellefteå klacken var i upplösning när slutsignalen ljöd och en del av folkmassan rasade ner och det blev väldigt livat, får hoppas att ingen skadades. Sen så måste jag ge Luleåfansen på bortastå en stor eloge, satt på kortsidan bredvid dem och i tredje perioden så räknar jag till ett avbrott i deras sång och det var en kort stund då Skellefteå gjorde 4-1 och dödade matchen, riktigt bra att hålla i och sjunga trots att man ligger under och ens lag spelar som ett gäng dagisbarn. Sedan efteråt så gör man en grej som jag apploderar åt fortfarande. När Luleåspelarna kommer för att tacka klacken efter matchen så är det inte en som klappar, man fullständigt nonchalerar sitt lag och sen så börjar man sjunga "visa hjärta Luleå!" om och om igen, så rätt så rätt, man säger ifrån och visar att man inte tollererar att deras lag som man åker runt och stöttar och lägger massor med pengar på inte ens försöker vinna i en match av den här karaktären, visst man ska alltid försöka vinna men man blir extra frustrerad då Luleå spelar som man gjorde ikväll.

Nä det här var ingen rolig afton, ny match på torsdag, då får vi se om Luleå har kommit på att det inte är korpenverksamhet man sysslar med utan Elitseriehockey!





// Berglund

Kommentarer
Postat av: Håkan

Att Luleå ska vinna i Skellefteå är lika troligt som

att tomten finns,men rena julafton för oss

oddsetspelare.

Här kommer ett nytt spel till drygt 4ggr pengarna.

CSKA Moskva

Borås HC

Bayern München

Ett bra spel men inte idiotsäkert så håll i

slantarna Simon.

2009-11-25 @ 08:06:33
Postat av: simon

vinsten igår kändes skön! 300 kr rakt ner i fickan! kan inte annat än att köra på detta spel idag också. som jag saknat dina speltips!

2009-11-25 @ 10:49:09
Postat av: Pastorn

Det här vore mindre trevligt:



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/lulea/article6181776.ab

2009-11-25 @ 15:18:59

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0