Berglunds tips

Ja här kommer mitt tips, precis som Larsson säger så måste jag och han visa vart skåpet ska stå den här omgången, jag känner att jag har något stort på gång. Här är min rad:


Skellefteå-Södertälje 1
Kommentar: Skelletfeå kommer bryta sin förlustsvit mot Södertälje, visst Södertälje är ett tight lag att spela mot men på hemmaplan så ska AIK ta dem, här blir det islossning för Skellefteå, vinst med 6-0.

Modo-Luleå 2
Kommentar: Peter Forsberg och Dan Hinote finns med mot Luleå, det blir ingen lätt uppgift för Luleå som mest troligt har Chris Abbott tillbaka efter sjukdom, viktigt. Tippar med hjärtat när jag sätter en tvåa på denna match, men man måste våga hoppas ibland också.

Timrå-Rögle 1
Kommentar: Timrå har en uppåtgående formkurva och toppar Novembertabellen av Elitserien. Rögle sprattlade till senast och besegrade Färjestad men mot Timrå blir det inga poäng.

Färjestad-Hv71 x
Kommentar: Färjestad är bra hemma samtidigt som Hv71 visat sig fullt männskliga på bortaplan, tror ändå på en tight match som kommer sluta med ett kryss.

Linköping-Djurgården 2
Kommentar: Djurgården har imponerat på sistone men Linköping är också på väg uppåt, otroligt svårtippad match men sätter en tvåa på Djurgården, bara en känsla som jag har.

Frölunda-Brynäs 1
Kommentar: Brynäs åkte på en brak torsk senast mot Modo hemma och jag tror inte att man har hämtat sig från den matchen än, nu väntar Frölunda som är starka hemma, nä här blir det förlust för Brynäs.


Det var mitt tips, nu är det ni läsare som ska ge allt vad ni kan för att vinna, fram till klockan 19.00 då pucken släpps på Torsdagskvällen har ni på er.

Lycka till!



// Berglund

Kommentarer
Postat av: Pastorn

Skellefteå – Södertälje: 1



Kommentar: Skellefteå har haft en otrolig tuff period med sju matcher utan vinst – men de kommer att vinna imorgon. De var heta mot Luleå sist och jag höll på att få hjärtsvikt på B-läktaren de första minuterna av Lulematchen. Segern måste ju komma någon gång – och varför inte imorgon?



Modo – Luleå: 2



Kommentar: Jag tror att Luleå, som nu är så gott som fulltaligt, i omgång 21 kan pressa Modo rejält mer än tröjnummer 21 kan pressa Luleå. Verkar lovande att man nu också verkar ha fått igång det defensiva spelet med tanke på 1-1 matchen senast. Kul också att Raffl är tillbaka. Jag tror att han får näta imorgon. Viktigt att de tar med sig det utmärkta spelet i sudden sist. Märktes också att Cam saknade Chris senast.



Timrå – Rögle: 2



Kommentar: Ett tajt möte med två av bottenlagen som dock slutar med vinst för Rögle som är enormt svåra på bortaplan. Det märkte både Skellefteå och Luleå sist. Men tajt blir det.



Färjestad-Hv71: 1



Kommentar: Ännu ett tajt möte men denna gång mellan två av de bästa lagen. Tror dock att Färjestad tar denna – ganska enkelt. Varför? Magkänslan.



Linköping – Djurgården: 1



Kommentar: Håller med Berglund att detta är en svår match att tippa. Var länge sedan Djurgården torskade men med tanke på Linköpings hemmastatistik sätter jag en etta.



Frölunda-Brynäs: 1



Kommentar: Brynäs är inne i en dålig period och man åkte på storstryk mot Modo sist. Trots att detta tabellmässigt sett är en jämn match så tror jag att Frölunda får det ganska enkelt.



/Pastorn

2009-11-18 @ 23:01:53
Postat av: Jörgen

Känns som att det är dags för mig att tippa 6 rätt denna omgång.



Skellefteå – Södertälje: x



Modo – Luleå: 2



Timrå – Rögle: 1



Färjestad-Hv71: 2



Linköping – Djurgården: x



Frölunda-Brynäs: 1

2009-11-18 @ 23:14:48
Postat av: guffguff

Skellefteå-Södertälje 1a



Modo-Luleå 1a



Timrå-Rögle 1a



Färjestad-Hv71 en 2a



Linköping-Djurgården 1a



Frölunda-Brynäs 1a

2009-11-19 @ 14:38:49
Postat av: Danne

Skellefteå – Södertälje: 1



Modo – Luleå: 2



Timrå – Rögle: x



Färjestad-Hv71: 1



Linköping – Djurgården: 1



Frölunda-Brynäs: 1



Så borde det bli. Hoppas framför allt att Skellefteå AIK avslutar sin kryssning ikväll.

2009-11-19 @ 15:53:55
Postat av: martin h

guffguff det gav tur senast då du kastade tärning men det funkar inte varje vecka...

2009-11-19 @ 16:34:49
Postat av: simon

Skellefteå – Södertälje: 1

Skaik var oerhört trubbiga i anfallszonen senast i coop och hamnade allt som oftast i sarghörnen.

möter nu ssk som släppt in mest mål av alla och som är 11 i elitserien på bortaplan. vinner inte skaik ikväll så lär de aldrig vinna. solklar 1a



Modo – Luleå: 2

Senast i derbyt hade luleå borta sin oerhört viktiga första center Chris. ikväll är bröderna tillsammans igen och anfallsspelet får en ny dimension. övik har fått foppa sjukan, och de lär vara fullt hus ikväll. Tror inte modo pallar trycket, Luleå såg stabila ut bakåt senast. 2a



Timrå – Rögle: 1

Timrå är i en formtopp och har tagit 10 pinnar på de senaste 5 varav är bara jyrgårn bättre. fått till hemmaspelet samtidigt som rögle sjunker sakta men säkert mot botten. säker 1a



Färjestad-Hv71: 2

Tror hv tar detta. Färjestad är bra i kaffeburken men hv:s pp är imponerande. jönköpingslaget trivs med att möta topplagen och brukar höja sig ett snäpp då. osäker 2a ej spelvärd.



Linköping – Djurgården: 1

Hlavac å Hlinka har höjt LHC mot toppen igen. Vinner i cloetta mot ett förtillfället borta svagt djurgården.

Frölunda-Brynäs: 1

Brynäs verkar ha tappat formen helt, ska vanligtvis inte ha något att säga till om i götet. Frågan är vilket humör markström är på. 1a

2009-11-19 @ 16:52:58
Postat av: martin h

Skellefteå – Södertälje: 2



Modo – Luleå: 2



Timrå – Rögle: 2



Färjestad-Hv71: 1



Linköping – Djurgården: x



Frölunda-Brynäs:2

2009-11-19 @ 18:24:55

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0