Abbotts till landslaget?

Fick precis reda på att Luleås vassaste anfallsvapen Cam och Chris Abbott kan komma att försvinna för Luleå under mellandagarna. Anledningen är att bröderna är aktuella för Kanadas landslag i landslagsturneringen Spengler Cup som spelas mellan jul och nyår, det skulle innebära att man missar tre matcher med Luleå, men Luleå har inte tänkt ge sig i den frågan, så här säger sportchefen Lars "osten" Bergström till Nsd:
- Vi har tre matcher då och vill inte tappa dem. Vi diskuterar saken internt.

Detta ska bli intressant att följa upp. På tal om intressant, imorgon så kommer Modo på besök, men för er som hade hoppats att få se foppa live så kan jag bara säga sorry, Peter har gått ut och sagt att han ska vila och ta nya tag efter julomstarten. Det är delade meningar om Forsberg, en del Luleåsupportrar blir jätte besvikna över beskedet eftersom man så gärna vill se foppa in action, den andra skaran, den som jag tillhör, jublar över beskedet, inget ont mot foppa men Modo blir betydligt sämre utan foppa och man vill ju vinna till varje pris. Jag kommer att vara på plats imorgon och det ska bli otroligt spännande att se om Luleå kan gå in i juluppehållet med en trepoängare i ryggen, i så fall behövs det en bättre start än mot Timrå sist.

Skellefteå möter Frölunda hemma imorgon, jag tror att Skellefteå som har haft det tungt på slutet kommer få det tufft, men vi får se hur det går. Allt detta händer alltså imorgon, men först så är det Idol-finalen ikväll, det får man inte missa!

Trevlig helg!




// Berglund

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha! ni skellet supporters kallar er för sveriges hockeystad. vilket skämt med tanke på att ni har runt 4500 personer på plats på en Lördag! det var allt för mig =) bra blogg!

2009-12-12 @ 23:46:50
Postat av: guffguff

varför vågar du inte skriva namn då?

Och jag är skellefteå fan men jag kan förstå till viss del att det bara är 4500personer då man spelat så dåligt på slutet men tycker ändå det ska vara bättre publik eftersom det var sista matchen före jul-uppehållet´... Håller med mkt bra blogg berra och larsha=) men ni har gjort det lättare för oss att tippa på bloggen då bådas tippningar kommer i ett och samma inlägg mkt bra ha de bra! Fortsätt med detta lycka till i fortsättningen med bloggen=)

2009-12-14 @ 18:43:48
Postat av: Berglund

Tack för berömmet Guffguff, även tack till du utan namn. Dåligt publiksnitt i Skellefteå i år tror jag också kan bero på att Skellefteå-publiken har börjat bli lite mätta.

Jag ska förklara. Skellefteå-publiken har alltid varit hungriga efter framgångar och sedan dess att man gick upp i Elitserien så blev det i princip galet, alla skulle på hockey och även när man var i Allsvenskan så var det bra drag runt hockeyn för man ville gå upp. Nu är man inne på sin fjärde säsong i högsta serien och då kan det hända att man börjar mättna lite, man tänker nu är vi ett etablerat Elitserie-lag och då blir intresset inte lika hett som när man gick upp. Det var samma då Luleå gick upp 1984, (nog för att jag inte levde då men har hört hur det var), då var det precis som i Skellefteå för några år sen, man hade gått upp i högsta serien och alla skulle och se och det var hockeyfeber i stan, nu har man varit i Elitserien i 25 säsonger och vissa år har det varit bättre publiksnitt än andra, nu verkar dock Luleåborna fått tillbaka lite av hockeyintresset då man ligger med ett snitt på över 5200 personer hitills i år, mycket beror det säkert på upprustningen av Coop Arena, så lungn bara lungn, hitils så har det väl inte varit något höjdarsnitt i Skellefte Kraft Arena men jag tror som sagt att det beror på just det där med att Skellefteåborna börjar bli lite nöjda nu och man far och ser någon gång då och då, inte som förut då alla skulle på alla matcher.



Men visst beror det också en del på att det har gått lite knackigt för Skellefteå på sistone.



MVH Jonte Berglund

2009-12-14 @ 19:04:11
Postat av: guffguff

Håller med berra kan mkt väl vara så men det borde välll bli bli bättre=) lycka till ! ha de hej=)

2009-12-14 @ 21:38:16
Postat av: Berglund

Detsamma Guffguff!

2009-12-15 @ 13:13:34
Postat av: emanuel

Bra skrivit guffguff men kolla på stavningen nästa gång. Ta det bara som ett tips.:)

2009-12-15 @ 13:15:36
Postat av: guffguff

Ojdå vart lite fel stavat och bli två gånger efter varann men ursäkta tack för tipset emanuel!!!!=)

2009-12-15 @ 14:32:44

Skriv något till Larsson & Berglund:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0